Akaun rumahlelongnewbie.onpay.my telah dibekukan. Segala kesulitan yang dialami adalah amat dikesali.
10 Step Cara Newbie Membida Rumah Lelong

10 Step Cara Newbie Membida Rumah Lelong


 Ebook ini ditulis semasa kita berada dibawah Perintah Kawalan Pergerakkan. Ramai diantara kita yang terkesan dan mula mencari alternatif lain untuk mencari rezeki.

Antara cabang mudah adalah menjadi agent lelong dimana ramai yang ingin membeli rumah diluar dari kawasan mereka tinggal, dan situasi ini menyukarkan mereka untuk membuat lawatan tapak dan seterusnya membida rumah lelong.


Dengan panduan asas ini, sedikit sebanyak membuka minda kita untuk mula berjinak-jinak dalam pelaburan hartanah lelong dan seterusnya menjadi seorang agent lelong yang boleh membantu ramai pelabur diluar sana. Dalam masa yang sama, masih ramai yang ingin membeli rumah lelong namun tidak tahu cara dan prosedurnya, jadi ebook ini menerangkan cara dan teknik bidaan rumah lelong sama ada secara manual atau pun secara online.


Apa lagi anda dapat?

Selain dari 10 Step Cara Newbie Membida Rumah Lelong, dalam ebook ini turut disertakan ratusan tip-tip berkaitan hartanah yang saya selalu kongsikan dalam group telegram saya iaitu https://t.me/ihsanzainalgroup dan ada sebahagiannya dari facebook saya. Jadi dengan perkongsian ini saya amat berharap anak-anak muda tidak mudah terjerumus atau tersilap langkah dalam memulakan pelaburan hartanah terutama hartanah lelong.


Berapa Harga e-book ini?

Ebook ini dijual dengan harga paling minimum, bukan RM999, Bukan RM500 atau bukan RM100!

Tetapi cuma dengan RM39.00!
TERBARU
RM49.00

Anda telah boleh langgan dan seterusnya membaca ebook 10 Step Cara Newbie Membida Rumah Lelong, yang pasti ianya akan menjadi panduan mudah untuk kita memulakan langkah pertama untuk membida rumah lelong!


Siapa saya?

Saya Ihsan Zainal merupakan seorang pelabur hartanah lelong sejak 2015 dan mula menulis ebook pertama saya iaitu BELI RUMAH LELONG TANPA SLIP GAJI pada tahun 2017 dan penulis buku Mudahnya Beli Shoplop pada tahun 2020 ketika pandemic mula melanda Negara kita. Saya juga mula membuka akaun TIKTOK pada akhir tahun 2020 untuk berkongsi kisah rumah lelong dan pada hari ini mempunyai lebih 100,000 follower yang ingin mengetahui lebih lanjut tentang rumah lelong.


eBook Pertama pada Tahun 2017


Ebook Beli Rumah Lelong Tanpa Slip Gaji

Ini membongkar teknik-teknik cara membeli rumah lelong tanpa slip gaji terutama mereka yang mencari rumah pertama mereka.Buku Mudahnya Beli Shoplot

Buku Fizikal

Buku ini ditulis ketika negara kita dilanda pandemik sehingga menjejaskan ramai peniaga yang tidak mempunyai kedai fizikal dan diarah tutup oleh pihak kerajaan, selepas buku ini diterbitkan, ada kalangan rakan saya yang telah membeli kedai-kedai untuk disewakan, malah ada yang kembali membuka perniagaan mereka.

Akhirnya…

Oleh kerana soalan yang sama kerap ditanya bagaimana cara newbie membida rumah lelong, maka saya menjawab semua soalan ini didalam ebook 10 STEP CARA NEWBIE MEMBIDA RUMAH LELONG ini. Kebiasaannya saya akan membuat kelas 2 bulan sekali untuk berkongsi perihal cara membida rumah lelong, namun apabila kita berada dibawah PKP, segala perkongsian hanya di TIKTOK dan Group Telegram sahaja.


Jadi!

Saya mengesyorkan anda untuk melanggan ebook termurah yang saya hasilkan! ​


JANGAN LEPASKAN PELUANG ANDA !!

DAPATKAN HARGA PROMOSI SEKARANG RM 49!! SEBARANG MASALAH, SILA HUBUNGI 011-56502198